LICHT EN GELUID VERHUUR

Licht en geluid verhuur. Een ruime collectie aan licht, geluid en beeld apparatuur. Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf voor professioneel licht of een geluidsinstallatie van spot tot truss constructie en microfoon tot een line array, MGM Entertainment heeft het allemaal voor u in huis. Onze jarenlange ervaring heeft er toe geleid dat wij succesvol zijn in het leveren voor diverse evenementen zoals: modeshows, concerten, festivals, theaterproducties, bedrijfsevenementen, congressen en de geluidsverzorging van diverse bands en artiesten.

Wij staan garant voor een optimale uitvoer met de juiste apparatuur keuze voor de aangevraagde offerte.

Last Minute boekingen

Bent u op zoek naar een lastminute boeking voor licht en/of geluid dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Graag ondersteunen wij u bij het faciliteren van uw evenement. Vakkundig personeel en professionele apparatuur zijn direct beschikbaar. Bel ons voor advies onze verhuur collectie is echt enorm.

Veel gestelde vragen

Over MGM

Een gedreven full-service organisatie op het gebied van audio-visuele dienstverlening. Reeds meer dan 2 decennia bundelen zij service, creativiteit en vakkennis binnen de segmenten live- en corporate events. MGM Show Equipment kent een brede en gevarieerde klantenkring, bestaande uit 'A-merk' ondernemingen, (inter)nationale artiesten en groepen, evenementen-organisaties, boekingskantoren en producenten.
Door een uitgebalanceerde mix van professionele en pro-actieve beleidsvoering en super-gemotiveerde medewerkers begeeft MGM Show Equipment zich al jarenlang aan de top van de entertainment-industrie. MGM Show Equipment is onderdeel van MGM Entertainment Companies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies op +31 6 53 63 73 08.

ONZE KLANTEN